Sautējums
Sastāvdaļas:
1 sīpols,
svaigi vai marinēti šampinjoni,
150g svaigas garneles,
1 tējk. eļļas
5 ēd.karotes vārītu rīsu.
Kā pagatavot:
Uz pannas apcep 1 tējk. eļļā dārzeņus, pievieno garneles, uzkarsē, bet nevāra, ēd ar 5 ēd. k. vārītu rīsu.
receptes
Sautēti skābie kāposti
Sastāvdaļas:
Skābētie kāposti,
apelsīnu sula no tetrapakas,
medus.
Kā pagatavot:
Kāpostus sautē apelsīnu sulā. Kādas 5 min. pirms sautēšanas beigām pievieno 1 vai 2 ēdamkarotes medus.
receptes
Cukīni (kabaču) sautējums
Sastāvdaļas:
Sīpols,
1 cukīnī,
2 tomāti.
Kā pagatavot:
Uz pannas apcep siipolus, piemet sagrieztus cukini (var kabachus), apsautee, tad tomaatus. eed kaa sauteejumu vai kaa spageti meerci.
receptes